
Het koken met de seizoenen verrijkt je voedingspatroon met telkens nieuwe smaken, kleuren, vormen, texturen en ingrediënten. Het ritme van de seizoenen brengt het gehele jaar door beweging en een levendige dynamiek in je keuken en je gerechten. In deze workshop ga je aan de slag met de nieuwe groenten en het frisse en wilde groen van het moment. Je leert smaakvolle, zuiverende, volwaardige en doordachte vegetarische lentebereidingen maken. Wat zijn de typische ingrediënten en hun werking en hoe gebruikt je deze juist? De recepten zijn steeds eenvoudig en gemakkelijk in te passen in de dagelijkse keuken en in gezinnen met kinderen. Deze activiteit is bedoeld als kennismaking en zowel geschikt voor beginners als voor mensen met ervaring.
Prijsinformatie
€ 25 (Basistarief: 25.00€;Sociaal tarief: 12.50€;Studententarief: 12.50€)
Reservaties
Mail: info@vormingplusmzw.be
Telefoon: 056/260600
Uitvoerder
Peter Vandermeersch